Какво да очаквате от марката през следващите няколко месеца?

2019-та ще бъде изключително вълнуваща за Lila Style House! Стартирахме годината с много нови идеи и интересни предложения за нашето бъдещо развитие. За марката това ще бъде годината, в която за първи път ще участва в интернационален проект с международно значение – United Fashion – Fashion Weekend Skopje.

Това e първият и единствен проект за сътрудничество и колаборация в областта на модата, който има за цел да насърчава предприемачеството, творчеството и иновациите, както и да увеличи бизнес възможностите за европейските дизайнери. Чрез редица събития и  обучителни семинари, повече от 150 модни дизайнери ще имат възможността да участват като покажат творбите си, придобият нови знания и умения за начина, по който работи европейския пазар, да научат за най-новите модни тенденции и технологии и др.

Ще имаме възможността да вземем участие в конференции, множество дискусии, workshops и специален шоурум, на който да покажем моделите и работата си. В проекта ще бъде обърнато специално внимание на темата за възможностите и границите за дизайнерите да развиват марките си и да търгуват в рамките на ЕС.

Щастлива съм да ви споделя и за първия български конкурс, в който реших да участвам – Idea Moda, организиран съвместно от Нов български университет и Balkan Fashion Week за млади дизайнери.  Кандидатите трябва да представят цялостна концепция за модна колекция. Одобрените от журито, състоящо се от модни експерти, дизайнери, стилисти, журналисти, модни фотографи и др., 12 кандидата ще бъдат поканени за участие във финалното събитие пред публика и медии, където ще представят завършените си колекция. Изключително съм радостна, че нещо подобно се случва и на родна земя. Стискайте ми палци!

Участието ни в тези проекти е и причината да започна да подготвяме Новата Колекция 19/20 доста по-рано от обикновено, но пък съвсем в ритъма на световните модни марки.

Цветовата гама е вече решена и искрено се надявам да ви допада.

И този път ще се придържам към максимата, че по-малкото е повече и ще запазя изчистената линия и дизайн. Изненади обаче ще има и те ще се появяват там, където най-малко очаквате.

Оставам вярна на моята любима комбинация от вълна и коприна, която ще обогатя с интересни структури, цветови комбинации и артистични десени.

И така – предстои ни много вълнуваща година. Следете страницата ни във Facebook, както и Инстаграм профила ни за да научавате първи всичко ново около марката. Обещавам, че ще бъде интересно!

 

Comments (1)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *