Знаете ли кой е най-популярния цвят това лято? Институтът Пантон определи ултравиолетовото – лилаво на синя основа, като цветът на тази година. Ако си решила това лято да направиш позитивна промяна в живота си, значи това е твоя цвят!

Според Пантон този цвят е “драматично провокативен и комуникира визионерско мислене с поглед отправен към бъдещето. В ултравиолетовото има повече синьо, отколкото червено, което означава “повече мисъл, мистика, духовност”.

LILA STYLE HOUSE – КЛОШИРАНА ВИОЛЕТОВА РОКЛЯ

Най-вероятно вече си планирала няколко специални събития през лятото. Поканена си на абитуриентски бал,  най-добрата ти приятелка се омъжва или просто някой специален за теб човек ще прави парти за рождения си ден. Ако избереш ултравиолетов тоалет, можеш да бъдеш сигурна, че няма да останеш незабелязана!

Зеленина (жълто-зеленото) беше цветът победител за 2017-та. Този  освежаващ и ревитализиращ цвят символизираше новото начало. Цветът на тази година е цветът на бъдещето, който те приканва да избягаш от зоната си на комфорт. Спомни си как през нощта си се взирала в небето обсипано със звезди и си се чудела дали някъде няма други далечни галактики?  Е, ултравиолетовеото просто ти напомня, че винаги някъде там има безброй възможности и само небето е твоята граница.

LILA STYLE HOUSE – АСИМЕТРИЧЕН ВИОЛЕТОВ ТОП

Още в миналото този цвят е присъствал в модата и е бил носен от много знаменитости. Известни личности като Принс, Джими Хендрикс и Дейвид Бауи са носили ултравиолетови якета на сцената. Днес звезди като Сиара и Риана го избират за своите тоалети за участия. Дори кралица Елизабет II не веднъж се е появявала в ултравиолетово!

Така че няма значение на каква възраст, от какъв пол или раса си, това може да бъде твоя цвят. Тези звезди не са се притеснявали да се появят в този ярък цвят, така че и ти не би трябвало – излез от комфортната си зона и поемай рискове.

Можеш да комбинираш ултравиолетовото по много начини това лято – както за спортно елегантна визия в офиса, така и за небрежна вечер навън с приятели. Този цвят е подходящ за цялостен тоалет, така и в комбинация с други по-ненатрапчиви цветове.

LILA STYLE HOUSE – КОПРИНЕНА РОКЛЯ С ПЕРЕЛИНА

Това е перфектния нюанс на лилавото, който е подходящ за всеки тип кожа. А ти как ще комбинираш ултравиолетовото в твоя гардероб?

Източник снимки: Lila Style House; Pinterest