Лятото вече официално е тук и сме много развълнувани, защото това е сезонът за слънце, барбекюта, партита около басейна и пътувания! О, май пропуснах да спомена – лятото е време и за шопинг преди пътуване!

Ключът за страхотното пътуване е да знаеш как да приготвиш багажа си. Ако вземеш прекалено много неща със себе си, ще трябва да се занимаваш с повече багаж отколкото ти е необходим, вместо да се наслаждаваш на преживяването си. Ако пък приготвиш прекалено малко неща за пътуването си, през цялото време ще си мислиш за онези, които можеше да вземеш…

Всъщност ти е необходимо еднакво количество багаж и за една седмица и за повече, без значение за колко време и къде отиваш, ако вземеш няколко основни неща със себе си. Ето няколко предложения:

ТОПОВЕ

Стандартните едноцветни топове са леки, можеш да побереш много от тях в куфара си, така че вземи поне 4-6. Можеш да ги комбинираш както с поли, така и с дънки.

LILA STYLE HOUSE – ASSYMETRICAL VIOLET TOP & POLKA DOT TOP

    

ПОЛИ

Семлите А-симетрични поли стоят добре почти на всички фигури и също страшно лесно се сгъват в куфара ти. Вземи си поне 3 с различни дължини.

Снимка: Pinterest

УДОБНИ НИСКИ ОБУВКИ И САНДАЛИ

Вземи със себе си 3 чифта обувки – балеринки, добре изглеждащи сандали и кецове. Всеки от тях трябва да може да се носи с дрехите в куфара ти според това това какво ти предстои през деня. Най-важното правило е всички те да бъдат удобни. Задължително. Носи най-тежките, когато тръгваш със самолета/колата/автобуса, за да не ти се налага да ги слагаш в куфара.

 

Снимка: Pinterest

РИЗА

Може да си мислиш, че не ти трябва нищо с дълги ръкави, но една риза би била перфектна за вечерите навън.

LILA STYLE HOUSE – WHITE SILK SHIRT

РОКЛЯ

Ако си навън през деня и нощта, единственото, от което се нуждаеш е красива рокля! А този сезон можеш да избираш от толкова много цветове и материи!

LILA STYLE HOUSE – RED POLKA DOT SILK DRESS & SILK CAPE DRESS

 

АКСЕСОАРИ

Придържайте се към семпли и малки аксесоари, ако искате да изглеждате добре по време на пътуването. Ето няколко предложения:

  • тънък шал (с него всяка дреха изглежда по-стилна)
  • чифт ежедневни и чифт по-елегантни обици
  • няколко колиета
  • гривна
  • слънчеви очила
  • аксесоари за коса – ластик, шнола или друго, което ползваш според твоя тип коса
  • дамска чанта/клъч

Източник снимки: Lila Style House; Pinterest