Спестявай пазарувайки по-рано 

Може би разходите по лятната ти ваканция са били в повече, или чувстваш, че е време за подготовка на коледните подаръци. Може би си мислиш, че няма дреха, от която да имаш нужда в момента и това би било само неуместна прищявка…

Шопингът през септември обаче може да те накара да се почувстваш дори по-удовлетворена и щастлива от факта, че си похарчила парите си разумно!

Ако искаш да обновиш летния си гардероб, но имаш ограничен бюджет, сега е най-подходящото време да го направиш. Сайтовете за пазаруване и магазините имат нужда от място, на което да изложат новите си есенно-зимни колекции, така че трябва да разчистят останалите летни дрехи в края на сезона. Това означава само едно – големи намаления!

Колкото повече изчакаш, толкова по-големи отстъпки ще откриеш

Модните брандове показват различни колекции през различните периоди на годината. Те освобождават място за новите преди края на всеки сезон, а за потребителите това означава страхотни отстъпки!

За нас възрастните е значително по-лесно да пазаруваме дрехи за една година напред, тъй като най-често нямаме драматични промени в размера. А и вече сме осъзнали, че купуването на дрехи с добра кройка и от качествени материи на разумни цени винаги е добра инвестиция.

Друго голямо предимство на пазаруването в края на сезона е, че летните дрехи са много по-комбинативни от зимните. Възможно е да не откриеш точния размер за теб и да се наложи да съчетаваш различни горни и долни части от облеклото. Но каква по-добра възможност да изпробваш различни стилови комбинации и да внесеш нотка свежест в гардероба си?!

Как да откриеш най-добрите оферти 

  • Следи рекламите: веднага щом видиш първите намаления по банерите, посети любите си магазини и сайтове за пазаруване. Това е сигнал, че те са пълни със страхотни летни находки на много изгодни цени.
  • Разглеждай промоционалните щандове: Някои сайтове и магазини имат специални места за намаления и отстъпки. Открий кои предлагат най-добрите оферти и ги посети в това ключово време от годината.
  • Колкото повече изчакаш, толкова по-евтино ще става: Това е нещо като хазартна игра – ако наистина оставиш шопинга за последния възможен момент, ще се възползваш от най-ниските цени. Изборът може вече да е по-ограничен, но все пак си заслужава.

Не пропускай финалните летни намаления на Lila Style House!

           

Източник на снимките: Lila Style House; Pexels.com