Една от тенденциите, за които ви разказах в публикацията “Добре осъвремененото ретро” и която все още покорява модните подиуми, са любимите ми точки – вечна тенденция, която днес отново е на мода. Класическите дрехи на точки, които преди са носени включително от знаменитости като Мерелин Монро и Принцеса Даяна, днес благодарение на модните дизайнери и инфлуенсъри, които измислят постоянно нови начини, по които да се съчетаят дрехите на точки, те отново са популярни. Те излъчват изтънченост и са учудващо комбинативни – можете да ги носите както на работа, така и за среща с приятели или любимия. Разгледайте снимките по-долу, за да видите някои от любимите ни начини да се носят дрехи на точки.

  1. Блуза или топ на точки

 

Никога няма да сбъркате, ако заложите на женствена свободно падаща блуза или топ на точки от качествена материя – това е класически модел, който често вдъхновява модните дизайнери. Това е идеалният избор за жени с по-тесни рамене, защото ще балансира перфектно фигурата им.

  1. Точки в офиса

Точките могат да бъдат едновременно закачливи и изтънчени в зависимост от начина, по който ги носите. Могат да бъдат и супер шик избор за бизнес гардероба ви.

  1. Макси рокля на точки

Няма как да сбъркате, ако решите да заложите на дълга рокля на точки това лято. Потърсете модел, който е достатъчно широк, за да ви позволи да се движите свободно и за едно леко и прохладно усещане, което ви кара да изглеждате небрежно изтънчени.

  1. Върху шал

Шалът на точки е аксесоар, който можете да имате с години и постоянно да откривате нови начини, по които да го носите. Може да бъде аксесоар за чанта, лента за коса за ретро вид или просто да го включите в облеклото си като колан или около шията си.

  1. Чанта или клъч на точки

Клъчът на точки е перфектното закачливо допълнение към гардероба ви – можете да съчетаете със семпли и едноцветни дрехи за офиса или към цветния ви аутфит за уикенда.

Източник снимки: Lila Style House; Pinterest