Опитваш се да се обличаш подходящо в студеното време без това да пречи на добрият ти стил?

Представи си, че тази зима имаш няколко коза в гардероба си.  Няколко основни сезонни артикула, които се съчетават идеално с останалите ти дрехи и могат да бъдат наслагвани и комбинирани. Ето моите любими представители на такъв тип дрехи:

Топло палто

Струва си да инвестираш тази година в oversize палто, което ще стои чудесно върху всеки твой аутфит. Перфектно както за работа, така и за уикенда, то е едно от най-комбинативните дрехи.

Изчистено поло

Полото придава красив и елегантен вид и в същото време пази шията ти от студа. То изглежда добре с всичко, без значение дали искаш да го комбинираш с рокля без ръкави или с дънки.

Миди рокля

По-студеното време не означава, че непременно трябва да забравиш за любимите си рокли. Просто избери тези, които са с по-дълги ръкави и достатъчна дължина на полата, за да те топлят, но това да не е за сметка на женствената ти елегантна визия.

SHOP THE LOOK – LILA STYLE HOUSE – Топла разкроена рокля 7/8-ми от меланжиран памук

Кожено яке

Плътното кожено яке е един от най-важните елементи на всеки зимен гардероб. То е едновременно топло и придава супер готин вид на всеки аутфит. Без значение дали го носиш с дънки и блуза през уикенда или с рокля за вечер навън. С него ще изглеждаш непринудено и стилно едновременно.

Универсален пуловер

Нищо не казва “мацка под прикритие” както един топъл плетен пуловер. Избери такъв от мек кашмир или друга висококачествена вълна, за да изглежда добре във всяка комбинация. Можеш да го носиш с риза отдолу, както и с всичко останало в гардероба ти – поли, рокли, дънки, панталони с принт или от кожа.

Макси шал

Огромният шал е елегантно допълнение към всяко зимно облекло и всъщност колкото е по-голям, толкова по-добре! Има безброй начини да го носиш. Преметнат през рамо или увит няколко пъти около шията ти, той винаги е перфектния топъл аксесоар за твоята зимна визия.

Вълнен панталон

Класическия панталон от лека вълна ще ти бъде верен съюзник във всеки повод тази зима. Можеш да го комбинираш с всеки един елемент от по-горе изброените. Използвай го във всекидневието с поло или пуловер, в офиса в елегантно съчетание със сако и риза или вечер с лека копринена блуза например. Съчетанието на вълна и коприна е едно от любимите ми за сезона и силно те съветвам да го опиташ!

Топли и елегантни – перфектната комбинация за зимата. Ботушите до коляното могат да се носят с дънки и пуловер в ежедневието, под широки панталони или миди пола както и с мини рокля вечерта. Знаем, че високите ботуши служат за две неща през зимата: да покрият допълнително тялото (особено когато си с пола) и да добавят доза сексапил към външния ти вид. Който и вариант да избереш си струва да ги имаш в гардероба си.

Източник на снимките: Lila Style House; Pexels.com