Есента е най-подходящия сезон да експериментираш с гардероба си и да комбинираш дрехите си по нови и различни начини. Съчетанието на дантела с по-топли дрехи придава изключително секси и романтично излъчване на всеки аутфит.

Имаш нужда от оправдание, за да си купиш нова дантелена рокля? Кажи си, че имаш нужда от такава за есента, но избери някоя, която всъщност да можеш да носиш по всяко време на годината. Тази класическа материя е много закачлива, изтънчена и секси. Фините дантели ще играят важна роля на модната сцена тази есен, а и се съчетават перфектно с по-топлите материи за сезона.

1. “Напластявай”

Облечи любимата си рокля с късо кожено яке с декоративни детайли, което ще допълни богатството на дантелата по един нестандартен начин. В по-студените дни можеш да комбинираш с подходящ чорапогащник, боти и дори топъл шал.

LILA STYLE HOUSE – Рокля от флорална дантела в зелено и черно

2. Избери смели цветове

Мандарина, бордо и другите червени нюанси са смели и красиви цветове за дантелени рокли през есента. Нямаш нужда от други принтове или интензивни цветове – нека фокусът бъде върху красотата на самата дантела. Вдъхнови се от пейзажа навън – падащите есенни листа и красиво обагрената природа.

            

3.Заложи на дантелени ръкави

Дантелените ръкави са толкова женствени и елегантни! През по-хладните дни на есента, когато ще имаш нужда да стоплиш ръцете си, заложи на стилна рокля с ръкав, която е подходяща и за по-студено време. Тя е изключително подходящ тоалет и за есенните сватби. Роклята от дантела с ръкав е отново на мода и отдавна не се асоциира с нещо, което можеш да намериш само в гардероба на майка си.

LILA STYLE HOUSE – Бяла дантелена рокля с флорален мотив 

4. Добави елементи от дантела

Дантелата е толкова съблазнителна и провокираща въображението, че дори само няколко сантиметра могат да преобразят изцяло излъчването ти. Тя е идеалния аксесоар, който ще допълни вида ти – под формата на шал или яка, блуза с дантелени елементи или женствена рокля с бордюр от флорална дантела.

LILA STYLE HOUSE – Черна копринена рокля с черна дантелаРокля по тялото от фина вълна с 3D бяла  или зелена яка

Дантелата е перфектния аксесоар за богатата и красива есен. Пробвай някои от моите съвети как можеш да включиш този детайл във всяко облекло. И не забравяй основното правило за този сезон – адаптирай се към променливото и по-хладно време. Което и данттелено съчетание да избереш, комбинирай с топла връхна дреха и затворени обувки за една романтична и комфортна есен.

Източник на снимките: Lila Style House; Pexels.com