В предишната публикация споменах, че влагам остатъчните материали от производството на продуктите ми в нови продукти. Ако се чудиш какви са те и как става това ще разбереш в следващите няколко реда.

Както вече знаеш платовете, които използвам за дрехите на Lila, са предимно естествени и с високо качество. Абсолютен грях е да се хвърлят остатъците от кроене!
В днешно време рециклирането на платове е стигнало до такива висини, че можеш да намериш всякакви чуднотии от парчета плат – кукли, аксесоари, бижута, коледни играчки, че дори и картини.
Аз обаче реших да ги използвам за направата на нещо доста простичко, но ефектно и в допълнение на основните продукти, които произвеждам – мъжки джобни кърпички и фишута.

Ако досега си се чудила как да се “мачнеш” с любимия за някой специален повод, кърпичка за него в десена на роклята ти е едно прекрасно решение! От друга страна какво по-елегантно извинение за поредната модна инвестиция от този семпъл, но луксозен подарък?

Ако пък си “Любимият” и нямаш любима, с която да се “мачвате”, подобен аксесоар дори с обикновеното работно сако би привлякъл внимание.
Току-виж си припознал любимата в правилната рокля. 😉

www.etsy.com/shop/LilaAccessoriesStore

Photos: Jonathan Borba/ Pixels